3 danske podcasts der sætter et smil på læben (2017)

Jeg hører i øjeblikket 3 danske podcasts, som giver mig de vigtigste (og mest kulørte) nyheder og samtidig er jeg sikret et godt grin. Jeg hører for det meste podcast, når jeg er på farten og en mandag morgen i A-toget, kan altså blive en del sjovere med en god podcast i ørerne.

“Det vi taler om” omtaler sig selv som “Danmarks bedste sladdermagasin” – og der er altså noget om snakken. Jeg lærer altid noget nyt, samtidig med at jeg får min ugentlig dosis af dansk gossip med nuanceret holdninger. Det skal siges, at de snakker lige ud af posen og det er ikke altid politisk korrekt (.. hvilket jeg er vild med haha). Værten, Ditte Okman, inviterer forskellige gæster ind, der er eksperter inde for de emner, der skal diskuteres og det fungerer super godt. Giv den et skud hvis du elsker alt det gode danske sladder indenfor politik, musik, royale og erhvervslivet.

Lyt til “Det vi taler om” HER

“Anders og Anders” er henholdsvis Anders Breinholt og Anders Lund Madsen og shit et fantastisk makkerpar! De komplimentere hinanden super godt. Jeg må dog indrømme at det ikke er specialt lærerigt, men til gengæld er det super hyggeligt. De tager alt i et stille og roligt tempo og umiddelbart tror jeg ikke, at de har en dagsorden for deres episoder. Jeg vil helt klart anbefale episoden med Nik og Jay (episode 46). Den er genial!

Lyt til “Anders og Anders” HER

“Her går det godt” er min absolut yndlings podcast. Jeg har vidst også anbefalet den et par gange før, men nu gør jeg det simpelthen igen, hvis der skulle sidde et par stykker, som stadig ikke har hørt den. Esben og Peter er altid veltalende, sjove og dygtige til at formidle nyheder – også de nyheder, som man måske ikke selv ville give sig tid til at læse om. Her får jeg den helt rigtige cocktail af humor og nyhedsværdi. De har stærke holdninger og er næsten altid uenige, hvilket giver plads til at se en sag (eller en film, når det kommer til anmeldelser) fra to forskellige sider.

Lyt til “Her går det godt” HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *