30 ting jeg skal nå, inden jeg fylder 30!

Santiago

For et par dage siden gik jeg igennem mine endnu-ikke-udgivet blogindlæg og faldt over dette indlæg, som jeg havde påbegyndt for snart to år siden og aldrig kommet videre med. Holy moly – så gik der lige to år! Og lige præcis den følelse gjorde, at jeg simpelthen blev nødt til at færdiggøre min “bucketlist”. Nu er jeg nemlig godt i gang med mit syvogtyvende år og inden jeg ved af det, så ER JEG TREDIVE! 

Det er egentligt en meget god øvelse, at sætte sig ned og få et overblik over hvad man gerne vil. Både de helt store drømme og de små glæder i hverdagen. Meeen pheew! Jeg fik da også lidt sved på panden, for der er da nok at se til! Og inderst inde ved jeg godt, at det er en smule urealistisk at nå det hele, men når jeg så bliver 30, vil jeg glæde mig til at tage listen frem og se hvad jeg nåede og hvad jeg stadig skal nå.

  1. Finde den perfekte lejlighed til V og jeg (og små babybørn hæhæ)
  2. Blive en bedre bilist. Jeg er elendig.
  3. Opleve New York. 
  4. Ed Sheeran koncert (hvilket jeg heldigvis skal om ikke så længe!)
  5. Sidde i en spændende og tilfredsstillende stilling i en virksomhed jeg brænder for.
  6. Blive klogere på vin (og drikke umådelig meget af det)
  7. Tage til folkemøde på Bornholm
  8. Praktisere mindfulness 
  9. Tage på skiferie med et vennepar og bo i en bjælkehytte 
  10. Få et barn. Så simpelt.
  11. Tage et spanskkursus
  12. Deltage i et bryllup. Det behøver dog ikke at være mit eget, men vil så gerne til et bryllup!
  13. Finde mig selv og finde ro i det. 
  14. Rejse til Santorini med mine to bedste veninder.
  15. Se How I Met Your Mother færdig. Mangler stadig den sidste sæson, utrolig nok.
  16. Vinde i Primetime!
  17. Tage en DNA-test igennem MyHeritage
  18. Tage til Musik i Lejet. Hvilket jeg skal til sommer, yaaay!
  19. Lære at lave mad. Andet end wok og spaghetti.
  20. Blive mere miljøbevidst og nedbringe mit forbrug af engangs-ting såsom vatpinde, plastikposer, osv. 
  21. I forbindelse med ovenstående vil jeg også nedbringe mit kødforbrug.
  22. Opnå succes med min blog. 
  23. Få betalt min studiegæld. Det kan jo ikke alt sammen være lige sjovt, vel.
  24. Roadtrippe den med mine veninder. 
  25. Tage et dansehold. 
  26. Opnå en stabil økonomisk situation.
  27. Spille mere skak med V. Fandeme hyggeligt!
  28. Få fingrene i Echasse vasen fra Menu. Bare i medium, tak. 
  29. Nedtrappe mit forbrug af sociale medier
  30. Finde det perfekte tag-i-byen sted for os 25-30 årige, som gerne vil danse på bordene og få billige drinks. Help a girl out! 

Hvad vil du gerne nå, inden du rammer det næste skarpe hjørne?

One thought on “30 ting jeg skal nå, inden jeg fylder 30!

 1. Elsker nr. 6 🙂 Det har altid været på min liste, hvis bare det ikke var så fandens svært at gøre 😀 Der findes så mange forskellige druer, områder, formater etc. Men det smager jo så fandens godt, at jeg får en lille fjer på, inden jeg er igennem bogen 😀

  //Katrine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *