6 grunde til at januar er helt okay

Januar udsalg: Er der noget bedre end at shoppe og samtidig bilde sig ind, at man sparer penge? Nej det tror jeg ikke! Du kan simpelthen gå amok i Magasin, Asos, Frederiksberg centret, eller hvor du ellers shopper, med god samvittighed. Jeg fik købt denne bluse fra Ganni med 40% rabat og det endte med, at jeg havde den på nytårsaften, fordi jeg var så glad for den. Hurra for udsalget over alle udsalg!

EM i herrehåndbold: En af mine yndlingsbegivenheder i januar. Flotte mænd som oven i købet er vanvittige seje og gang på gang gør danskerne stolte. En landskamp, kan for mit vedkommende, gøre den koldeste, grå onsdag til en fest foran fjernsynet.

Min fødselsdag: I slutningen af januar bliver jeg 26 år, hvilket jeg egentlig ikke er helt okay med, meeen det plejer nu altid at være en hyggelig dag med familie og venner. Tanken om at være tættere på 30 end 20 og stadig være i gang med uddannelse, bo småt, være på SU og gå for meget i byen, er jo mildest talt ulidelig. Hvornår bliver man voksen?

Ny start: Januar betyder også en ny start (hvis man er til den slags). Du kan nu viske tavlen ren og starte forfra og det er da egentlig meget fedt? Sæt dig nogle mål og gå all in, bliv motiveret og begejstret for året der kommer – det er helt klart en af grundene til, at januar faktisk kan være helt okay.

Årgang 0: Hvis man, ligesom jeg, har fulgt med børnene og deres familier fra starten af, kan man kun blive henrykt når reklamerne begynder at trille hen over skærmen, her i det nye år. Jeg kan slet ikke fatte, at det er 18 (!) år siden, programmet startede!

Trist vejr: Det lyder måske ikke særlig positivt, men det kan det godt være. Du har en hel måned (måske mere, det er jo DK vi snakker om) til at læse de bøger du vil, se den serie du elsker, putte dig under dynen, når du kommer hjem fra skole. Ingen kan eller vil dømme dig, for det er jo januar måned og der må du være lige så asocial og hyggelig, som du vil.

Se selv – januar er da ikke så tosset alligevel! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *