At være en “Charlotte”

Min niece på 5 år er inde i en periode, hvor det er meget vigtigt at få afklaret, hvem der skal være hvilken karakter, når der bliver sat en film på. Sidste gang var det My Little Pony og jeg blev udnævnt til at være Rainbow Dash (hvilket jeg faktisk var ret så tilfreds med..)

Men det fik mig til at tænke på den måde, vi ser os selv i andre. Det starter allerede i 5-års alderen og varer livet ud for de fleste. Hvilken betydning har det for vores personlighed?

I min venindegruppe diskuterer vi tit, hvem der minder mest om karaktererne fra Sex and the City. Som overskriften så fint afslører, så er jeg Charlotte og det har der aldrig været nogen tvivl om. Jeg er ikke 100% Charlotte, men måske 85% Charlotte.

Jeg vil lige give jer en kort beskrivelse af, hvordan en “Charlotte” er – det kan være, der sidder flere derude? 😉

Vi er håbløse romantikere.

Vi er dårlige til “intim”snak (ja jeg rødmer stadig – lige indtil jeg får vin, så går det fint!)

Vi har (pludselige) stærke holdninger til et emne, der bliver diskuteret.

Vi har let til tårer.

Vi er sgu lidt fine på den (okay snerpet) en gang imellem..

Vi kan til tider blive liiiiidt for entusiastiske.

At være en Charlotte har altså helt klart sine fordele og ulemper, men at kunne afspejle sig i en karakter, har været med til at gøre mig mere bevidst om, hvem jeg er, hvordan jeg gerne vil være og hvilke træk jeg ønsker at være foruden.

Hvem minder du mest om? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *