Challenge accepted!

Man kan ikke ligefrem kalde mig fitnessdronning, da jeg egentlig har det bedst med at gå til dans 1-2 gange om ugen. Så føler jeg, at jeg har gjort noget godt for min krop, men uden at overanstrenge mig 😉 Det lader dog til, at Joe efterhånden er blevet lidt træt af, at høre mine små suk når jeg står foran spejlet og ser, at den markerede mave og squat booty’en ikke rigtig viser sig. Han har i hvertfald udfordrede mig (på det groveste). Joe kom nemlig ud i køkkenet i morges, lagde kortene på bordet og spurgte om jeg var klar til en udfordring:

Jeg skal træne 4 gange om ugen de næste 12 uger og det skal være en god blanding af styrketræning, konditionstræning og yoga. 

TIL GENGÆLD giver Joe en uges charterferie til efteråret og hvis der er noget, der kan motivere mig, så er det tanken om 30 grader, kolde drinks og stråhatte!

Jeg er ret glad for slik og hygge og min seng og mine tv-serier og derfor ville en sundere livstil ikke skade. Desuden er jeg sgu lidt en svækling, der godt kunne trænge til lidt muller og en bedre kondition – mit fokus er derfor ikke på at tabe mig, men i stedet at styrke og forbedre min krop.

Jeg har derfor accepteret udfordringen og starter allerede i næste uge. Jeg håber I vil følge med, for jeg er sikker på, at nu hvor det er kommet ned på skrift, så er det lidt sværere at bakke ud. Der vil være opdateringer her på bloggen regelmæssigt i de 12 uger, det står på.

Wish me luck!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *