En uge uden Instagram?

Jeg elsker Instagram. Måske lidt for højt. Men som så mange andre kan jeg virkelig også blive deprimeret af at scrolle igennem billedemediet. For mig kommer usikkerheden ikke så meget af at se på alle modellerne med deres smukke kroppe og skinnende hår. Jeg kan sagtens leve med, at nogle bare har bedre gener end andre uden at det påvirker mit forhold til mit eget udseende. Min usikkerhed opstår, når jeg ser på alt det, folk opnår. Og især i en ung alder. Nogle har rejst jorden rundt, andre har fundet drømmejobbet eller startet egen virksomhed. Flere bor i store, smukke huse og har en forlovelsesring på fingeren og en baby på vej.

Jeg følger mange inspirerende mennesker på Instagram, som tør at gå efter det, de gerne vil have og som altid opnår succes – sådan ser det i hvert fald ud. Dét gør mig meget usikker på mit eget liv og om hvorvidt jeg bruger min tid fornuftigt nok og om jeg er bagud i forhold til hvad samfundet forventer af mig. Den følelse er jeg efterhånden rigtig træt af og jeg vil gerne finde ud af, om det pres forsvinder, hvis jeg lægger Instagram (og Facebook) på hylden for en stund.

Jeg er derfor “offline” den næste uge og kan allerede nu mærke, at det kribler i fingrene og giver mig lidt åndenød haha. Men det skal jeg kunne klare! For jer der måske ikke er specielt afhængige af sociale medier, kan det virke lidt tåbeligt og selvom en uge ikke lyder af meget, så kan jeg LOVE JER FOR, at det er en kæmpe udfordring for mig.

Når ugen er gået, vil jeg skrive om de erfaringer, jeg har gjort mig her på bloggen og forhåbentlig har jeg fundet en ro i mig selv og det sted jeg er i livet lige nu.

One thought on “En uge uden Instagram?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *