Et kig på 2018

I sidste indlæg kiggede jeg tilbage på 2017, som tog mig igennem hele følelsesregistret. Det blev samtidig også mit mest læste indlæg, hvilket jeg på ingen måde havde regnet med – men tak for det 🙂

Nytår

Nu er det ved at være tid til at se fremad og det gør jeg med stor entusiasme og troen på, at det bliver et kanon år!

I forbindelse med mit studie, skal jeg i praktik fra februar – juni og det glæder jeg mig vanvittig meget til. Sidste gang jeg var i praktik, var her hos Bloggers Delight, hvor jeg sad som Jr. Campaign assistant sammen med det sødeste team. Det var så spændende, at komme bag om platformen og se hvordan det foregår. Derfor var jeg fast besluttet på, at min næste praktikplads skulle være mindst lige så god og lærerig – og det er jeg sikker på, at den bliver. Jeg skal nemlig i praktik hos Boligmagasinet, hvor jeg skal sidde som digital praktikant og skrive artikler, optimere deres hjemmeside og arbejde med SoMe. Som kæmpe bolignørd er det en drøm, der går i opfyldelse og jeg kunne ikke starte året på en bedre måde.

Et nyt år betyder også en ny by og ny lejlighed for mit vedkommende. Jeg flytter til Vanløse i starten af januar, da jeg har fået muligheden for at leje en lille lejlighed. Selvom det ikke er Frederiksberg (som er min absolut yndlingsby), så er det heldigvis tæt på både byen og min familie/venner – så jeg er meget positiv og glæder mig til at skabe mit eget lille hjem.

I sommeren ’18 bliver jeg ENDELIG færdiguddannet og får (forhåbentlig!) en professionsbachelor i International handel og markedsføring. Shit hvor bliver det rart! Er det mærkeligt allerede at overveje, hvad jeg skal have på, når jeg står med beviset i hånden? 😉 Efter 8-9 år som studerende kan jeg slet ikke vente med at afslutte det kapital af mit liv, som har været hårdt, sjovt, lærerigt, fattigt og festligt – men nu er jeg klar til en mere “voksen” tilværelse.

Til efteråret skal jeg på ferie med mine tre bedste veninder. Vi startede en ferieopsparing for et par måneder siden, for at sikre os, at det blev til noget. Umiddelbart går turen til Santorini, som er en drømmedestination for os alle og det lyder bestemt ikke dårligt med sol, tzatziki, vino og pigerne.

Banen er i den grad kridtet op til et dejligt år, så nu håber jeg bare på en varmere sommer, ingen hjertesorger og en masse latter.

Godt nytår kære læsere og pas på jer selv <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *