Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal ønske dig i julegave

  1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER

Så er der endnu en liste her! Blogland boomer med ønskelister og den bølge kommer jeg lige til at være med på. Både fordi jeg selv får meget inspiration fra andres lister (min konto er mindre begejstret..) men også fordi min egen liste i år er ret så god, hvis jeg selv skal sige det. Hverken voldsom eller uoverskuelig, men 8 punkter lang med de ting der vil gøre 2019 liiidt federe!

Bøgerne: Hella og Michelle! Altså var der nogen, der sagde #BOSSLADIES ?! Hvis bare jeg har de to kvinder til at guide og inspirere mig i 2019, så skal det nok blive et godt år.

Øreringene: Jeg elsker runde øreringe og det er næsten det eneste, jeg går med. De her fra Jane Kønig må meget gerne blive en del af samlingen.

Kalenderen: My favorite planner savler jeg over hver gang jeg er i Magasin. I år skal den blive min, så jeg kan få et struktureret 2019! (og et pænt skrivebord med min lyserøde kalender..)

Skoene: Jeg mangler nogle nye, sorte sneakers og dem her fra Arkk Copenhagen var simpelthen kærlighed ved første blik.

Parfumen: Min signaturduft – og jeg er løbet tør!

Høretelefonerne: Nu skal det være slut med dumme ledninger, der kludrer sammen. Jeg gider det simpelthen ikke mere. Livet er for kort!

Kapslerne: Det kan man vel altid bruge? Jeg elsker at have en masse forskellige!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *