I denne måned #5

Grundet ferie har jeg udskudt dette indlæg, som egentligt burde ligge i starten af måneden. Men hvad fa’en; min blog, mine regler 😉 I øjeblikket sidder jeg og venter på, at Espresso House åbner på Fisketorvet, så jeg kan nå en tår kaffe inden arbejde, derfor kunne ventetiden lige så godt blive brugt lidt fornuftigt.

Juli måned er lidt noget rod for Joe og jeg. Vi har nemlig flyttet alle vores ting op i den nye lejlighed, men da håndværkerne stadig er i gang med badeværelset og køkkenet, er det ikke muligt at flytte ind før starten af august. Vi er derfor “hjemløse” og må bo lidt hos familie og venner det næste stykke tid.

I sidste måned skete der en masse rare ting; Jeg afsluttede mine eksamener for dette semester, min veninde blev uddannet pædogog, jeg kom forbi fredagsrock (dog kun én gang), og jeg startede nyt job hos Aller.

I denne måned sker der heldigvis også flere rare ting:

  • Helsingborg; Min mor og jeg tager en tur til det svenske om et par uger. Vi plejer at have det rigtig sjovt på vores små ture og da vi ikke har set Helsingborg før, var det på tide at gøre noget ved det! Hvis der er nogen, der har tips til spisesteder, kulturelle oplevelser, butikker eller andet så skriv endelig.
  • Joe og jeg når desværre ikke på sommerferie i år, men da han jo har lovet en charterferie til efteråret (som I kan læse HER), så tror jeg snart, vi skal til at finde et godt sted.
  • Jeg skal lige vende mig til en mere aktiv livstil med træning 4 gange om ugen (aaav mine krop gør ondt i dag!)
  • Game of Thrones starter op igen på MANDAG! Jeg kan SLEEEET IKKE VENTE!
  • Jeg skal nyde den sidste tid alene med min niece, inden min lille nevø kommer til verden i starten af august <3
  • Jeg vil gerne høre den nyeste podcast fra folkene bag Serial, som hedder S-Town.

Håber I får en dejlig torsdag – Byyyee!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *