I november skal du

.. selvfølgelig selv bestemme hvad du skal, men her er der 5 forslag! Jeg er bestemt ikke fan af november, så jeg har i hvert fald selv brug for at blive inspireret, så måneden kan blive lidt lettere at komme igennem.

Du skal tyvstarte 

på julen.. Hvis det alligevel er lidt for tidligt at pynte op, så kan du i stedet bruge november på at få styr på julegaver/adventsgaver, shoppe festlige kjoler til årets julefrokoster (måske denne her til 87 kr!) og købe gran til altankassen. Inden du ser dig om, kan du tænde kalenderlyset.

Du skal se

serier! Hvis du også var lige så chokeret over Making a murderer som resten af verdenen, så skal du helt sikkert i gang med 2. del som har ramt Netflix. Du bliver med garanti lige så forarget som i 1. del og så er Steven Averys nye advokat bare det hele værd!

House of cards er ligeledes tilbage på Netflix, men denne gang uden Francis Underwood, som desværre var min yndlingskarakter. Den sidste sæson skal dog alligevel have en chance, vil jeg mene. Claire kan jo også noget!

Du skal høre

Grevinde Alexandras nye sang Wash me away – ikke fordi den er specielt god, men fordi det simpelthen er så skørt!

I podcast-genren kan jeg anbefale lidt af hvert. Jeg har flere podcasts, som “hjælper mig” igennem dagligdagens gøremål.  F.eks. hører jeg som regel Sitter, når jeg skal have et langt bad. Iben Hjejle og Signe Lindkvist er fantastisk selskab og gør mig altid glad. Mørkeland hører jeg, når jeg cykler på arbejde om morgenen (men nu er jeg desværre helt opdateret og skal derfor vente på en ny episode hver mandag). Igennem Mørkeland blev jeg præsenteret for podcasten Karoline, journal 5305 som kun er tre episoder lang og fortæller historien om Sprogø-pigen Karoline, som i dag er en ældre dame. Hvis du synes Jussi Adler bogen (og filmen) var god, vil du højst sandsynlig også finde denne historie interesant.

Forbered dig på 

Black Friday den 23. november. Du kan måske allerede nu tænkte lidt over, hvad du står og mangler eller hvad du ikke længere kan leve uden. Med frygt for at lyde som Jakob Kjeldberg så er jeg sikker på, at det i år bliver endnu vildere!

Tag forbi

Marmorkirken, hvis du bor i københavnsområdet eller tilfældigvis kommer forbi i november. Der er i øjeblikket en smuk installation, som du måske har set på Instagram og heldigvis er udstillingen blevet forlænget til og med den 11. november, så du kan liiiiige nå det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *