5 fabelagtige idéer til påskeferien

Nå venner, skal vi lige blive enige om, at de næste 5 dage bare skal nydes? Vi er blevet beriget med pragtfuldt påskevejr og vi har endelig tid til at være sammen med vores nærmeste – altså det er da bare herligt! På med den store ja-hat! Du behøver ikke engang at planlægge aktiviteter i påsken, for det har jeg gjort for dig 😉

Reffen: Hvis du slet ikke er til det store påskebord, eller har brug for et spiseligt afbræk fra det, så smut forbi Reffen. Der er sørget for flere forskellige arrangementer både for børn og voksne og når du får brug for et hvil, er der ikke noget bedre end at hænge ud i en liggestol med en kold øl (eller hvad du nu er til) og nyde udsigten – og ikke mindst maden!

Mere info om Reffen x Påske

Copenhot: Har du hørt om Copenhot? Da V og jeg tidligere på måneden var forbi Reffen, så vi pludselig en båd med 4-6 personer i badetøj, med høj musik og flere flasker rosé. Min første tanke var “Det kan godt være, det er 18 grader, but RELAX PEOPLE, det er ikke sommer endnu“, men det var lige indtil jeg spottede det dampende vand, de sad i. EN BÅD MED SPA! Er det ikke for vildt? Desværre er min pengepung ikke lige til det i denne måned, men nøøj det skal jeg bare prøve!

Mere info om Copenhot

Dyrehaven: I min familie har vi år besluttet os for at rykke påskearrangementet ud i Dyrehaven. Den står altså på rundbold, kongespil, hjemmelavet sandwich, rosé og afslappet stemning. Med den vejrudsigt de viser på TV2, så er der faktisk ikke noget, jeg hellere vil!

Loppemarkeder: Den helt store sæson for loppemarkeder er skudt i gang og jeg er så klar til at gøre nogle gode tøj- og boligfund. I påsken tænker jeg at tage forbi Bryggens loppemarked, da det ligger et stenkast fra V’s lejlighed og der desuden altid er god stemning og spændende sager! Derudover håber jeg, at nå forbi Veras marked under Buen, hvor jeg sidste gang var så heldig at finde flere skønne kjoler, så jeg tænker at prøve lykken igen.

Mere info om Bryggens Loppemarked (den 22/4) og Veras marked (den 21/4)

Biografen: I helligdagene er familien førsteprioritet og selvom jeg er et kæmpe familiemenneske som elsker at sludre og være omgivet af mine nærmeste, så nyder jeg også at trække mig tilbage. Det sker for det meste dagen efter den store familiekomsammen. Her er det som om, jeg liiige skal have en “day off” fra mine “days off”, og den skal tilbringes i biografen med V. Helst i hyggetøj, uden alt for meget snik-snak, men til gengæld med meget guf og god underholdning. I øjeblikket er der to film jeg skaaaal se. Den ene er den nye chickflick ‘After‘ som jeg nok ikke får V med ind at se, og den anden er ‘Danmarks sønner‘, som ser sååå spændende ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *