Nyt liv, ny blog (eller i hvert fald nyt navn)

Seværdigheder i Singapore

Det sidste år har vist mig, hvor hurtigt alt kan ændre sig. Jeg har vitterligt fået skabt mig et helt nyt liv på under et år, og når jeg tænker tilbage, kan jeg ikke lade være med at smile lidt og ryste på hovedet – for sikke en omgang!

Jeg har fulgt mit hjerte (og min drømme), flyttet (et par gange), rejst længere (og mere) end nogensinde før, surfet på (små) bølger, arbejdet på et (bolig)magasin og blevet (vanvittig) forelsket. Det er lige til en chickflick, hvis du spørger mig!

Som jeg ser det, er jeg nu i part 2 af mine 20’er og det er sgu en lidt sjov følelse. Lidt som at få en ny chance. Men det har også betydet at bloggen ikke har været vedligeholdt, fordi jeg ikke har kunne se mig selv i det. Og DERFOR blev konklusionen: Nyt liv, nyt blognavn: Lively! En blog med liv, inspiration, positivitet, power og alle mulige andre ord der selvfølgelig taler min blog op!

Jeg har i den seneste tid haft lysten til at starte op igen, men samtidig også haft svært ved at fortsætte i samme spor. Om et navn ændrer så meget, kan selvfølgelig diskuteres, men af en eller anden årsag føles det pludselig mere rigtigt og naturligt at skrive igen. Det seneste år har givet mig en masse emner, oplevelser og erfaringer som jeg gerne vil dele med jer, der nu engang får lyst til at læse med igen eller for første gang.

I øjeblikket brygger jeg lidt på flere forskellige indlæg, som spænder bredt. Der vil være rejseguides (deriblandt til min nye yndlingsdestination – stay tuned!), boliginspiration i lange baner, tips til hvordan man tackler et langdistanceforhold (det er én af de svære, kan jeg lige så godt afsløre), og selvfølgelig en masse gode råd til livet – som du jo bare SKAL have fra en forvirret 26-årig 😉

Jeg håber, vi ses her på det nye domæne.

Ha’ det rart.

3 thoughts on “Nyt liv, ny blog (eller i hvert fald nyt navn)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *