Et podcast-tip til dig der var vild med Serial

Var du også opslugt af Serial? Så kan jeg glædeligt fortælle, at den nyeste podcast af folkene bag Serial er lige så medrivende.

Jeg brugte mine to fridage i denne uge, på at sidde lige dér og lytte til S-Town (eller Shit-Town, om man vil) og nu er jeg egenligt bare lidt trist over, at jeg ikke kan finde en podcast lige så god som denne. Men det er måske heller ikke så mærkeligt, da den ligger godt placeret på alle lister over podcast, man skal høre i 2017.

Til jer der ikke kender podcasten, så kommer her en kort beskrivelse:

John B. McLemore bor i en lille by (aka Shit-Town) i Alabama. Han hader alt ved stedet og beslutter sig for at kontakte en efterforsker til at opklare et omtalt mord, som skulle være sket i byen. Efterforskeren Brian Reed (som også er fortælleren) tager til Alabama, møder John og går igang med at undersøge sagen nærmere. Nu vil jeg ikke afsløre for meget, men historien tager en uventet drejning allerede ved 2. afsnit og så er der ingen vej tilbage – man er hooked!

Ligesom Serial er det en rigtig historie, som er meget foruroligende. Det er barske sandheder og sørgelige sjæle, som Brian møder på sin vej. Accenten i den lille by er ret voldsom, så man kan med fordel klikke ind på “transcript” for at læse med, da det ikke lige er alle ordene i de forskellige interviews, der er lige tydelige 😉

Anyways, I kan lytte til S-Town lige HER

Håber I har en dejlig weekend!

Byyeeee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *