Status på livet

Kjole, Envii: HER // Solbriller, Rayban: HER // Taske, Michael Kors // Sko: Købt i Malaga

Hov, så gik der pludselig 10 dage siden sidste indlæg.

N O T  O K A Y !

Jeg har dog været utrolig produktiv alle andre steder end på bloggen i de 10 dage, der er gået. Man kan jo heller ikke være alle steder hele tiden, vel?

Mine eksamener er overstået, men jeg tør ikke at sige veloverstået, da jeg endnu ikke har fået karakterne. Jeg er ret sikker på, at det ikke var de flotteste præstationer i mit lange liv som studerende, men jeg burde komme igennem 😉 Desuden har jeg brugt dagene på min nye arbejdsplads Aller, hvor jeg er blevet studentermedhjælper i kundeserviceafdelingen. Har I set Aller huset på Havneholmen? Der er SÅ flot og jeg elsker at træde ind i den store bygning med flot arkitektur, højt til loftet og en fantastisk udsigt.

skaermbillede-2017-06-20-kl-13-59-38

skaermbillede-2017-06-20-kl-13-59-53

Derudover går det stille og roligt fremad med lejligheden på 2. sal. Håndværkerne er godt igang med at udleve vores boligdrømme, så vi kan flytte op i den flotteste nyrenoveret lejlighed senere på sommeren. Behøver jeg at sige, at jeg glæder mig?? Vi skal dog selv stå for at male lejligheden, hvilket skal gøres i denne uge og så skal vi samtidig pakke vores nuværende lejlighed ned. Så der er nok at se til, inden jeg drager mod det franske den 1. juli.

Jeg tænker at dele lidt før og efter billeder af lejligheden, når vi er kommet lidt længere i processen og ellers er det muligt, at følge med på min instagram @tanjaheman hvor der bliver lagt hverdagsglimt op.

Byyyye!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *