Update fra syden

BONSOIR!

Der har været lidt stille på bloggen, fordi der lige var en flytning, der skulle overståes i fredags og nå ja, en køretur til Sydfrankrig hen over weekenden. Der har virkelig været run på i sidste uge, så da jeg fik sat mig op på sommerhusets tagterasse med et koldt glas rosé, kunne jeg endelig trække vejret helt igennem og bare nyde den franske sommervarme. Det var satme tiltrængt!

Som jeg har nævnt før, så har min far og hans kone et hus i den lille lokale by Estagel, hvor der i den grad er mulighed for at koble fra. Alt og alle er lidt langsommere hernede og det skal man lige vende sig til, når man kommer fra København. Meeen det går nu efterhånden meget godt 😉 Byen er så charmerende med de meget smalle gader og farverige huse, som jeg bliver nødt til at knipse lidt billeder af én af dagene.

I dag kom jeg ud og bade for første gang i år og det var jo virkelig på tide! Ellers så skal ugen bruges på at læse alle mine magasiner igennem, sole, drikke Corona, spise lækker mad, bade lidt mere, shoppe i Perpignan og opdatere bloggen med en status på de første uger i mit træningsforløb og et nyt “I denne måned”-indlæg 😊

AU REVOIR! (Kæft hvor det kører, haha)

screenshot_20170704-165946

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *