Update

Efter en måned med ekstremt mange nye indtryk, praktiske gøremål og en ny tilværelse, der liiige skulle fordøjes, er der endelig blevet plads (og lyst) til bloggen igen.

Det bliver dog på en lidt anden måde denne gang, da min hverdag er ret proppet, og jeg derfor ikke har specielt meget tid til at udtænke og skrive nye indlæg. Jeg er startet i praktik hos Bolig Magasinet, hvor jeg blandt andet skriver artikler til deres hjemmeside, hvilket virkelig kan udfordre kreativiteten. Men det er kun fedt. Jeg elsker elsker elsker boligindretning, interiør, boligbrands og dét at skabe et hjem, så det er helt klart en leg at tage på arbejde i øjeblikket og de næste 4 måneder. Og så er det super spændende at sidde på “den anden side”, som en del af redaktionen, på et magasin jeg har læst i så mange år.

Da jeg bruger hver dag på at udtænke og skrive artikler for Bolig Magasinet, bliver en del af blogindlæggene herinde, henvisninger til de artikler jeg synes, har været inspirerende at skrive og som jeg tror, I kan få glæde af. Fokus bliver altså i højere grad på boligindretning, da det fylder meget i min verden lige pt. Men der vil stadig være små personlige updates, som denne – for det er nu også lidt hyggeligt 🙂

Håber I stadig vil følge med, selvom jeg lige lavede forsvindingsnummeret i en måneds tid.

Rigtig god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *